Matblogg och hatblogg

Jävla blogg, så kan man fan lätt börja varje blogginlägg, för då hatar man sin egen blogg, men att vara martyr ligger inte i tiden. Min blogg är ju fan bäst, även fast det jävligt sällan handlar om mat.

Att hata sina egna grejjer började redan på 1700-talet i England, en herre vid namn William Shakespeare skrev massa sagor och ratade dom, för han tyckte dom var så dåliga, folket som inte förstog bättre tyckte att dom var bra och frågade varför i helvete han skrev dom sagorna om dom var så in i helvete dåliga. Då ryckte Wille på axlarna och sa : Ähh, nått ska man väl fan ha att göra.
Folket rasade och tyckte att William skulle få strafftjänstgöring på ett grisslakteri utanför paris, då inte många engelsmän på den här tiden kunde franska och på så sätt hoppades på att få honom ihjälslagen. Dom lyckades, dock inte med grisplanen i frankrike, men tillslut dog William och på så sätt slutade han skriva.

Sen har det bara rullat på med alla författare i världshistorien nästan. Nästan ALLA har hatat sina verk. en modern författare som är död nu är ju Astrid. Hon var så jävla arg på ungjävlar att hon skrev massa skitböcker för dom och ville förstöra deras barndom, det inte barnen förstog var just att böckerna var dåliga, det fanns inga skarpa förbilder, ingen story bakom det. Allt var bara en smet. Och Astrid misslyckades. Jävla ungjävlar.


Läser man Aftonbladets middagstips på näst sista sidan så förstår man rätt snabbt att just matbloggare ska man aldrig bli, det är inte så jävla fancy. det är bara stört enkelt, Killen som står med en kastrull på axeln och har brillor som hör hemma år 2007 gör det jävligt lätt för sig, en Creme Fraiche och en Falukorv kan med fördel bli världens GODASTE korv stroganoff. 

Ett torskblock från Findus kan absolut bli en nyttig och fräch fiskgratäng, bara man pressar en citron över och hoppas på att affären säljer någon typ av riven ost. Sen ska man ha en jävla tur och hoppas att ungen funkar och i allra bästa fall att någon jävel har slagit på den.


Det var allt för mig, sopor. Jag vill inte att ni ska dö......än.

Så jävla Krylbo

Fest igår med ett hejdundrandes tempo, jobb imorse klockan sju. Det var jävligt Krylbo om ni frågar mig. När något är Krylbo, då är det jävligt bra, eller också jävligt dåligt. I det här fallet var det både och. Dels för att Festen sög. Men att gå upp på morgonen efter alldeles torr i munnen och man vet att man borde sova minst 12131342342 timmar till, DET var skitbra, och så är det så jävla kul att känna sig så jävla dålig.

Hur är egentligen Vant-modet i år, jag har inte hängt med, är lovika fortfarande inne? för jag känner att det är så oroligt 2007, men jag vet ju inget om varken mode eller samer. Däremot frös jag om händerna imorse och visste varken ut eller in. och så visste jag ju inte vilka vantar jag skulle ta för att se någorlunda hypad ut. Tillslut blev det ett par engångshandskar i latex.

Det finns folk som skriver blogg för sin egen skull, och aldrig publicerar sina inlägg utan dom har det som en dagbok istället för sånna här tjejiga böcker med fult lås på, så ingen ska kunna veta vad man gjort under dagen, för man är antingen mördare eller pedo. JAG skriver blogg för att DU ska få en klarare och vettigare bild av världen, Vilken leder mig osökt in på nästa ämne :  Vad behövs individen till?

Vad Behövs Individen Till?
Jo det ska ni få reda på, Om du är duktig på att jonglera eller cykla på enhjuling så är det klart att du ska bli cirkusartist, så lågt är alla med, men när man är en medelmåtta på allt, eller är dåligt på allt, vad ska man då bli? Om du är dålig på allt, så drabbas inte av hybris, du kan ju alltid prata med blommor så det blir mer syra på jorden eller något.
Om du är medelmåttig på allt kanske du känner att du kan nästan bli vad som helst, Gör det då för fan, sitt inte här och slösa bort dyrbara minuter, Det du främst ska ta reda på är vad du vill göra? vill du bli jonglör åt bröderna Bronett eller är du mer svärdslukar-typen? ta reda på det, Ta sen värvning på CS (Cirkus Scott)


Det var allt för mig, nästa inlägg diskuteras om barn helt ska slopas eller om vi ska ha några kvar.

Getter och Kotletter

Eftersom detta är en matblogg så ska jag skriva om mat eller mat och mat, jag ska skriva om getter.

Varför äter vi inte getter på samma sätt som vi äter får och lamm, Killingkotlett låter aaasgott, samma med Get i kål. Killingstek, Killingfärs, Killingracks, fan listan kan göras så jävla lång så ja orkar inte läsa det.
Getter måste det ju finnas asmånga av, kolla på skansen där har dom 7 getter på lillskansen på en area av 100 kvvadratmeter, säg att det finns lika många getter i hela sverige, det är sjukt många getter.
Fixa typ hälfen av alla getter, dom får bli mjölkgetter, en fjärdedel av alla får bli avelsgetter och ställas ut och vara fina och vara på skansen typ och kolmården såklart.
Den sista fjärdedelen det får bli värpgetter, dom ska föda fram mat.
Det var allt jag hade att säga om getter. hoppas ni tar del av informationen, och tänker er att såhär kan vi ha det OM VI VILL! Jag vill, Vill ni? (Dessutom kan vi få fram fler jobb, fler getgårdar, fler slakterier, Fler som äter Get.)


Vi repade förövrigt idag, det gick asbra. Jag älskar alla. puss

Ost och Superhjältar

jag vet var skillnaden går mellan en superhjälte och en hjälte, en hjälte är typ en taxichaufför som har kört en havande kvinna till sjukhuset för hon var så stört gravid att hon inte kunde vänta ett tag till på att föda. Det är en hjälte, en taxichaufför som gör nått sjukt.

En superhjälte däremot har ganska coola kläder och ett fördelaktigt yttre, så som stålmannen i trevliga trikåer och kalsonger utanpå byxorna. Dessutom har superhjälten oftast ett skönt partytrick kan man säga, några kan flyga, andra kan spruta spindelnät genom handlederna osv.

Så ser du en taxichaufför som kör en gravid kvinna, då är det en hjälte.
Ser du någon i trikåer som flyger eller uppför sig udda så är det en superhjälte.



En annan grej som jag tänkte skriva om är Ost (jag är just nu lite utav en journalist som tar alla jobb, jag kan skriva om ost och superhjältar, men den dagen jag skriver om väder, sparka mig) inte vilken ost som helst, utan Holländsk Ost, fan vad duktiga dom är. Jag vill tacka alla holländare för att ni är så duktiga på att göra ost.


Drömmen

Jag drömde två mycket ovanliga drömmar inatt, jag vet inte vad dom betyder exakt, men om ni vet kan ni ju skriva och berätta.

Den första var om att jag satt på ett kafé med två snubbar, den ena hette Hel-Dag, och det andra hette hått annat, det spelar ingen roll, vi satt och fikade precis brevid vägen ut mot Ekerö.
Då kommer en stooor jävla vagn som dras av två eller fyra hästar, kommer inte ihåg, den kan ha dragits av vargar också. men för fan, Han som var ledare av dom tre som åkte på vagnen såg ut lite som den elaka killen i Aladdin, han som har papegoja. Han hade en betjänt som körde vagnen, och ett stooort jävla bergatroll längst bak, säkert 5 meter långt, han var fastkedjad i armarna och fötterna, och stog och slog mot oss i luften, jag kände bara obehag. Och ledaren som såg ut som papegoj-killen skrek typ : Halv-Dag, Jag hatar dig!
Och allt var så stört hemskt och jobbigt den dagen.


Den andra drömmen var om ICA, dom hade lagt till ett till mejeri mitt i butiken, och folk var rätt cooola med det, som att det var accepterat. men ja tyckte det var sjukt iallafall.


RSS 2.0